Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ITALIAN CHIC

Assouline Italian Chic

Η Ιταλία είναι μια χώρα συνώνυμη του στυλ και της ομορφιάς σε όλες τις πτυχές της ζωής: η πλούσια ιστορία της Ρώμης, η αναγεννησιακή τέχνη της Φλωρεντίας, τα ειδυλλιακά κανάλια της Βενετίας, η υψηλή μόδα του Μιλάνου, η χαρακτηριστική μακαρονάδα alla bolognese της Μπολόνια, η πολύχρωμη αρχιτεκτονική του Πορτοφίνο και τα ελκυστικά μπλε νερά του Κάπρι και της ακτής Αμάλφι, μεταξύ πολλών άλλων. Οι ίδιοι οι Ιταλοί ζουν αβίαστα μέσα σε όλη αυτή τη μεγαλοπρέπεια, γνωρίζοντας ενστικτωδώς το outfit που πρέπει να φορέσουν, το στοιχείο που πρέπει να συμπληρώσουν για να ισορροπήσουν τον σχεδιασμό ή το νόστιμο συστατικό που πρέπει να προσθέσουν σε ένα πιάτο. Η Daria Reina και ο Andrea Ferolla, λάτρεις και συχνά νοσταλγοί της πατρίδας τους, ταξιδεύουν τους αναγνώστες στην Ιταλία των Ιταλών, μακριά από τους κεντρικούς δρόμους που διασχίζουν τουρίστες, αλλά σε κρυφούς παράδρομους ή εντελώς εκτός ορίων, σε λιγότερο γνωστά μέρη που όμως ξεχειλίζουν από διαχρονικό ιταλικό στυλ. Δείτε τις κατοικίες των σπηλαίων Sassi χαραγμένες στην πλαγιά του βουνού της Matera. Θαυμάστε τα χαρακτηριστικά κόκκινο-πορτοκαλί τείχη της Emilia-Romagna και παρατηρήστε τα σκαλιστά πουλιά στο Grand Hotel Ambasciatori του Σορέντο, που είναι τόσο ρεαλιστικά που νομίζεις πως θα πετάξουν από τη σελίδα. Η Reina και ο Ferolla προσκαλούν τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες στιγμές και τα μέρη που αναδυκνείουν ένα οικείο πορτρέτο ενός από τους πιο πολύτιμους προορισμούς του κόσμου. Οι κλασικές εικονογραφήσεις του Ferolla προσθέτουν ένα άλλο επίπεδο προσωπικότητας στο ταξίδι. 

Σχετικά με τους συγγραφείς: 
Ο Andrea Ferolla και η Daria Reina είναι ζευγάρι στη ζωή και στη δημιουργικότητα. Εργάζονται ως δημιουργικοί διευθυντές, σχεδιαστές και σύμβουλοι επικοινωνίας στον τομέα της luxury βιομηχανίας για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Αυτός ζωγραφίζει, αυτή βγάζει φωτογραφίες, είναι ακαδημαϊκός, είναι μια καλή κυνηγός, είναι Ιταλός, είναι Γαλλο-Ιταλίδα. Μαζί συλλαμβάνουν, σχεδιάζουν και δημιουργούν αντικείμενα. Με τη βοήθεια της ανεκτίμητης ομάδας τους, δίνουν ζωή σε έργα και εκδηλώσεις για να μοιραστούν και να μεταδώσουν με κάθε δυνατό τρόπο την αίσθηση της τέχνης, της ομορφιάς και του στυλ τους. Πριν από επτά χρόνια, δημιούργησαν την Chez Dede, ένα brand αποκλειστικών συλλογών αξεσουάρ, μόδας, διακοσμητικών σπιτιού και κοσμημάτων που πλαισώνουν μικρές εκδόσεις de charme και συνεργασίες με παγκόσμιες μάρκες πολυτελείας. Η ιταλική δεξιοτεχνία, μια επιλογή εκλεκτών υλικών και ένας καλά ισορροπημένος συνδυασμός υπεροψίας και φινέτσας είναι τα διακριτικά εμπορικά σήματα της μάρκας. Η Daria και ο Andrea επιμελούνται και οι δύο προσωπικά το προφίλ του Chez Dede στο Instagram, και όπως σε αυτό το βιβλίο, είναι η έκφραση της παθολογικής αγάπης τους για έναν αυθεντικό ιταλικό τρόπο ζωής και ο τέλειος τρόπος για να ανακαλύψουν το «Dedeist» όραμά τους.

Χαρακτηριστικά: 264 σελίδες, 350 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλογορία Ιούλιος 2018, W24.89xL32.99xD3.58cm, 2.94 kg, σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781614286806

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close