Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE CHANEL 3-BOOK SLIPCASE (NEW EDITION)

Assouline Chanel 3-Book Slipcase (New Edition)

Η Assouline και η Chanel παρουσιάζουν μια πρόσφατα ενημερωμένη τριλογία που εξυνμεί το διαχρονικό πνεύμα, τις υπογραφές και την κληρονομιά του οίκου Chanel. Το σετ slipcase περιλαμβάνει τρεις τόμους Memoire: Chanel Fashion, Chanel Jewelry And Watches και Chanel Fragrance And Beauty. 

Chanel Fashion by Anne Berest: 
Μια επινοητική οραματίστρια, η Gabrielle "Coco" Chanel έπλασε τη μοίρα της για να γίνει η πιο σημαντική σχεδιάστρια μόδας του 20ου αιώνα. Απορρίπτοντας τα περιοριστικά στιλ της εποχής, εισήγαγε μια νέα σιλουέτα τόσο εκλεπτυσμένη όσο και φυσική. Αυτό το πνεύμα της μοντέρνας πολυτέλειας και του Παριζιάνικου savoir faire, που εξελίχθηκε στις δεκαετίες χάρη στις μυριάδες καινοτομίες του Karl Lagerfeld, συνεχίζεται και σήμερα με τη Virginie Viard, τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια. 

Chanel Jewelry And Watches by Fabienne Reybaud: 
Η παντοτινή έμπνευση και το όραμα της Mademoiselle Chanel ακολουθεί και την μοναδική συλλογή High Jewelry «Bijoux de Diamants», το Chanel Jewelry Creation Studio εκφράζει το μοναδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τα κοσμήματα της Chanel από το 1932 έως σήμερα. Ομοίως και το Chanel Watchmaking Creation Studio, που έπειτα από τριάντα και πλέον χρόνια στην περιπέτεια της ωρολογοποιίας, συμβάλλει τα μέγιστα στην τέχνη της Haute Horlogerie. Τα ρολόγια δημιουργούνται ως αντικείμενα ευχαρίστησης, χωρίς να υπολείπονται της τεχνικής και της τεχνογνωσίας που απαιτείται για τη δημιουργία πολύτιμων αντικειμένων. Ρολόγια έτοιμα να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου. 

Chanel Fragrance And Beauty by Marion Vignal: 
Η Gabrielle Chanel, με τη δημιουργία του επαναστατικού της αρώματος N°5 το 1921, το λανσάρισμα της πρώτης της σειράς μακιγιάζ το 1924 και την κυκλοφορία των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας το 1927, αποδεικνεύει πως ήταν πάντα μπροστά από την εποχή της. Ακολουθώντας πιστά τη μοναδική κληρονομιά του οίκου, τα αρώματα, οι σειρές περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ της Chanel, αποτελούσαν πάντα παράδειγμα υπεροχής στη δημιουργικότητα, την έρευνα και την τεχνική. Απλά και αποτελεσματικά και πάντα κομψά, αυτά τα προϊόντα ομορφιάς είναι η πραγματική έκφραση του ολιστικού οράματος του οίκου Chanel. 

Σχετικά με τις συγγραφείς: 
Η συγγραφέας Anne Berest έχει δημοσιεύσει συγκεκριμένα το Sagan Paris 1954 (Gallic Books, 2015), Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν είσαι, με την Caroline de Maigret, την Audrey Diwan και τη Sophie Mas (Doubleday, 2014); Recherche femme parfaite (Grasset et Fasquelle, 2015); και Gabriële, με την αδερφή της, συγγραφέα Claire Berest (Stock, 2017). Γράφει επίσης για την τηλεόραση και το θέατρο. Πιο πρόσφατα έγραψε και σκηνοθέτησε το θεατρικό έργο La Visite στο Theatre du Rond-Point και το 2019 δημιούργησε την τηλεοπτική σειρά Mythomaniac for Arte, διαθέσιμη στο Netflix. 

Από το 1989, η Fabienne Reybaud ειδικεύεται στον τομέα της πολυτέλειας, ιδιαίτερα στα εκλεκτά κοσμήματα και ρολόγια. Έχει γράψει για τα πιο διάσημα ονόματα του γαλλικού Τύπου και έχει συγγράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων το 100 Montres de legende, με τον Frederic Ramade (Solar, 1999), Watches: The Ultimate Guide (Assouline, 2006, 2010), Casa Lopez: Un art de vivre, με τον Pierre Sauvage (Flammarion, 2018) και Rolex: The Impossible Collection (Assouline, 2018). 

Η Marion Vignal είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιμελήτρια εκθέσεων. Ιδρύτρια του στούντιο καλλιτεχνικών και εκδοτικών συμβούλων Ida M., η Vignal γράφει τακτικά για το M Le Mag (εβδομαδιαίο περιοδικό της εφημερίδας Le Monde) και το Vanity Fair. Έχει επίσης συγγράψει πολλά βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του Charles Zana: Interieurs (Rizzoli, 2018), Les 101 Mots du design a l’usage de tous, με τον Cedric Morisset (Archibooks, 2010) και Femmes designers, un siecle de creations (Aubanel, 2009).

Χαρακτηριστικά: 240 σελίδες, 180 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, κυκλοφόρισε Δεκέμβριο 2020, W16xL22xD5cm, 1.205 kg, 3 τόμοι με σκληρό εξώφυλλο σε πολυτελή θήκη, ISBN: 9781614289739

85
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 28 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 28 ευρώ



close