Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ASPEN STYLE

Assouline Aspen Style

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή περιοχή εξόρυξης κατά τη διάρκεια του Κολοράντο Silver Boom, στα τέλη του 19ου αιώνα, κατέληξε να γίνει το προτιμώμενο μέρος απόδρασης της παγκόσμιας ελίτ. Το Άσπεν του Κολοράντο είναι πολύτιμο για όσα βρίσκονται πάνω από το έδαφος παρά από κάτω, έχει μια ιστορία σχεδόν τόσο μεγάλη όσο και ο κατάλογος των A-listers που θεωρούν το κόσμημα της κομητείας Pitkin ως δεύτερο σπίτι τους ή που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στις πλαγιές του. Από το "fortified compound” που ήταν το αγρόκτημα κουκουβαγιών του Hunter S. Thompson, στο «Starwood in Aspen» του John Denver, μέχρι τους δεκάδες χρηματοοικονομικούς τιτάνες που αποκαλούν επίσης το βουνό σπίτι τους, το Aspen εδώ και καιρό προσελκύει ένα εκλεκτό και ποικιλόμορφο πλήθος. Με μια εισαγωγή από την μόνιμη κάτοικο Aerin Lauder, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια της AERIN, το Aspen Style εξυμνεί και αποτίει φόρο τιμής στο απόλυτο glamour, στην ιστορία της εργατικής τάξης και στον ρομαντισμό του σχεδόν ανέγγιχτου τοπίου που δίνει στην πόλη το μοναδικό χάρισμα να συνεχίζει να προσελκύει νέους fan όλες τις εποχές. Εξερευνώντας το ρουστίκ, κομμψό περιβάλλον του Hotel Jerome, την αρχιτεκτονική υπεροχή της ανακαινισμένης Όπερας Wheeler του Herbert Bayer, την τοπική κουλτούρα που θεμελιώθηκε στο Schlomo's Deli & Grill και πολλά άλλα, αυτός ο πολυτελής τόμος ζωντανεύει με εκπληκτικές εικόνες, ιστορικές και σημερινές, που αποτυπώνουν την εκπληκτική εξέλιξη αυτής της ορεινής πόλης στη διάρκεια του περασμένου αιώνα. 

Σχετικά με την συγγραφέα: 
Σχεδιάστρια, tastemaker και εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, η Aerin Lauder είναι ένα μοντέρνο style icon. Με στόχο να ζει τη ζωή πιο όμορφα, ίδρυσε το 2012 το πολυτελές lifestyle brand AERIN. Με αγάπη για τους εσωτερικούς χώρους και ταλέντο στη δημιουργία ζεστών, φιλόξενων χώρων, η κομψή και αβίαστη αισθητική της Aerin αντικατοπτρίζει τη μοναδική της ανατροφή. Όπως λέει η ίδια «Η ομορφιά είναι η κληρονομιά μου, αλλά το σπίτι και τα αξεσουάρ είναι το πάθος μου. Υπήρχε μια ευκαιρία στην αγορά για ένα lifestyle brand βασισμένο σε θηλυκά, μοντέρνα και άνετα προϊόντα με ισχυρή κληρονομιά. Αποφάσισα να λανσάρω την AERIN και να κάνω όλη την έννοια της ομορφιάς μέρος του τρόπου που ζούμε σήμερα». Η Aerin προσφέρει άνεση και ομορφιά σε όλες τις πτυχές της ζωής και, ως αφοσιωμένος φιλάνθρωπος, στις ζωές των άλλων.

Χαρακτηριστικά: 272 σελίδες, 250 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία 2017, W24.99xL32.99xD3.99 cm, 2.7 kg, ντυμένο σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614286226

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close