Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF CIGARS

Assouline The Impossible Collection of Cigars

Ο πολυαναμενόμενος νέος τόμος της κορυφαίας συλλογής της Assouline Ultimate Collection, The Impossible Collection of Cigars, οραματίζεται τον απόλυτο υγραντήρα γεμάτο με τα πιο αξιόλογα πούρα των πιο διάσημων κατασκευαστών του 20ου και του 21ου αιώνα. Όπως ο κρότος του φελλού της σαμπάνιας, ο ήχος του αναπτήρα ή του σπίρτου που ανάβει και η πρώτη ρουφιξιά του καπνού είναι συνώνυμα με τη γιορτή, τη χαλάρωση και τη συντροφικότητα, ένα πολυτελές διάλειμμα. Ένα εξαιρετικό χειροποίητο πούρο έχει παγιωθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων ως πολιτισμένο πάθος και εξευγενισμένο χόμπι. Το Impossible Collection of Cigars προσφέρει την δυνατότητα στους αναγνώστες να ταξιδέψουν στις θρυλικές φάρμες καπνού της Κούβας, να έρθουν κοντά με τους torcedores (master cigar rollers) και να ανακαλύψουν τα πιο αξιέπαινα και περιζήτητα πούρα στον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές και τις ιδιότητες των πούρων όπως το Padrοn της Νικαράγουας, το Arturo Fuente της Δομινικανής Δημοκρατίας, το Davidoff της Γενεύης, τον Rocky Patel της Ονδούρας, το Graycliff των Μπαχάμες και, φυσικά, το οπλοστάσιο των θρυλικών πούρων της Κούβας, η λίστα του Sigmond είναι μια λίστα που κάθε γνώστης μπορεί μόνο να ονειρεύεται. 
Αυτή η oversized πολυτελής χειροποίητη έκδοση, με αυθεντικές ετικέτες πούρων, που παρουσιάζεται σε ένα παραδοσιακό ξύλινο κουτί πούρων, είναι απαραίτητη για τη συλλογή κάθε γνήσιου λάτρη των πούρων. 
Το ανομοιόμορφο αποτέλεσμα στη μέση του βιβλίου μπορεί να αποδοθεί στη χειροποίητη φύση της σειράς Impossible Collection. 
Πωλείται σε πολυτελή ξύλινη κασετίνα και περιλαμβάνει δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα όπως σε κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Aaron Sigmond είναι ένας βραβευμένος εκδότης, συντάκτης και συγγραφέας που έχει διασχίσει τον κόσμο των πούρων τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Υπήρξε ιδρυτικός συντάκτης του περιοδικού Smoke και του The Cigar Report, συντάκτης πούρων για το Playboy και συγγραφέας του Playboy: The Book of Cigars. Ο Sigmond υπηρέτησε επίσης ως σύμβουλος διευθυντής δημιουργικού της General Cigar Co. Το προηγούμενο βιβλίο του Sigmond για την Assouline ήταν το Bulova: A History of Firsts (2018).

Χαρακτηριστικά: 232 σελίδες πάνω από 100 εικονογραφήσεις αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019 W45.4xL50.8xD8.8cm 8.0 kg χειροποίητη βιβλιοδεσία, σε ξύλινο κουτί ISBN: 9781614287841

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close