Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ATHENS RIVIERA

Assouline Athens Riviera

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, μια γοητευτική γραμμή από παραθαλάσσιες τοποθεσίες σχηματίζουν τη Ριβιέρα της Αθήνας, μια γαλήνια απόδραση από τη αδιάκοπη δραστηριότητα στο κέντρο της πόλης. Πολυτελή ξενοδοχεία περιστοιχίζουν τις πανέμορφες παραλίες μέχρι το νοτιότερο σημείο της Αττικής Χερσονήσου. Το ανανεωμένο Four Seasons Astir Palace, με ιστορία φιλοξενίας ξένων αξιωματούχων και αστέρων του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960, είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, ίσως και ολόκληρης της Ελλάδας. Το νυχτερινό κέντρο Island, επαναφέρει την αίγλη και την έξαψη των μπουζουκιών του εικοστού αιώνα, φέρνοντας στο νού ονόματα όπως η Μελίνα Μερκούρη και ο Σταύρος Νιάρχος. Η Αθήνα βιώνει μια αναγέννηση στην τέχνη, τη νυχτερινή ζωή και το design. Για μια μητρόπολη που συνδέεται συνεχώς με το παρελθόν, η σύγχρονη πρόοδος στην ανάπτυξη και στον πολιτισμό μερικές φορές παραβλέπεται υπέρ των ερειπίων και των τεχνουργημάτων της αρχαιότητας. Στην πραγματικότητα αυτή η συνύπαρξη αναδικνύει την ομορφιά και των δύο. Η Ριβιέρα της Αθήνας βάζει τον παλιό κόσμο δίπλα στον νέο κόσμο και αναδύεται μια βαθύτερη κατανόηση αυτής της αρχαίας πρωτεύουσας. Με ένα πόδι στο παρελθόν και ένα πόδι στο μέλλον, πρόσβαση τόσο στην έντονη της ζωής της πόλης όσο και στην ηρεμία ενός παραθαλάσσιου resort, η Αθήνα δεν μπορεί να οριστεί με απλά λόγια. Πρέπει να τη ζήσει κανείς μόνος του. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Stéphanie Artarit ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος και εργάστηκε ως ψυχαναλύτρια για πολλά χρόνια στο Τόκιο. Έγραψε το μυθιστόρημα Variations of the Devil το 2013. Σήμερα, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και στο κυκλαδίτικο νησί της Αντίπαρου, όπου λειτουργεί επίσης την μπουτίκ της Petit Tipota και εκπροσωπεί πολλές γαλλικές εταιρείες μόδας στην Ελλάδα . Το 2018 ίδρυσε την εταιρεία The Gang of Style, η οποία ειδικεύεται στο σχεδιασμό εσωτερικών μπουτίκ για πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 W25xL33xD3.81cm 2.87kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614289463

105
Ποσότητα:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close