Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE PALM BEACH - BEST SELLER

Assouline Palm Beach - Best Seller

Στις αρχές του 1900, ο κάποτε βαρόνος του πετρελαίου Henry Morrison Flagler ενδιαφέρθηκε για τη νότια ακτή της Φλόριντα και άρχισε να αναπτύσσει μια αποκλειστική resort κοινότητα. Δημιούργησε έναν σιδηρόδρομο που θα επέτρεπε ευκολότερη πρόσβαση στην περιοχή και στη συνέχεια έχτισε δύο ξενοδοχεία με την ελπίδα ότι οι πρώτες οικογένειες της Αμερικής θα έρχονταν να κατοικήσουν την περιοχή. Αυτή η ταπεινή κοινότητα θα εξελιχθεί αργότερα σε έναν εμβληματικό αμερικανικό προορισμό, που θα φιλοξενούσε Βρετανούς βασιλείς, Αμερικανούς αστέρες του κινηματογράφου και θα γινόταν το σπίτι-μακριά-από-το σπίτι για μερικές από τις κυρίαρχες οικογένειες της χώρας. Καθώς ο αιώνας συνεχίστηκε, το Palm Beach καθιερώθηκε ως ένα πολυτελές καταφύγιο συνώνυμο με την αίγλη του παλιού κόσμου και την κομψότητα του νέου. Σε αυτόν τον υπέροχο τόμο, η Aerin Lauder, μόνιμος κάτοικος και αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας του Palm Beach, μας ταξιδεύει στο δικό της Palm Beach. Από αγαπημένα εστιατόρια όπως το Nandos και το Renatos, μέχρι αγαπημένα σπίτια όπως το La Follia και το Villa Artemis, μας μεταφέρει στο ελίτ shopping της Worth Avenue και στους γραφικούς διαδρόμους του μονοπατιού Lake Worth, ενώ ταυτόχρονα μας μιλάει για ιστορίες, πρόσωπα και μέρη που έχουν ταυτιστεί με το Palm Beach. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Σχεδιάστρια, γευσιγνώστης και εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, η Aerin Lauder είναι ένα σύμβολο του σύγχρονου στυλ. Δεσμευμένη να ζει τη ζωή πιο όμορφα, ίδρυσε την πολυτελή μάρκα lifestyle AERIN το 2012. Με αγάπη για τους εσωτερικούς χώρους και ταλέντο στη δημιουργία ζεστών, φιλόξενων χώρων, η κομψή, αβίαστη αισθητική της Aerin αντικατοπτρίζει τη μοναδική της ανατροφή. Όπως λέει, «Η ομορφιά είναι η κληρονομιά μου, αλλά το σπίτι και τα αξεσουάρ είναι το πάθος μου. Υπήρχε μια ευκαιρία στην αγορά για μια μάρκα lifestyle βασισμένη σε θηλυκά, μοντέρνα και αβίαστα προϊόντα με ισχυρή κληρονομιά. Αποφάσισα να λανσάρω την AERIN και να κάνω όλη την έννοια της ομορφιάς μέρος του τρόπου που ζούμε σήμερα». Η Aerin φέρνει ευκολία και ομορφιά σε όλες τις πτυχές της ζωής και, ως αφοσιωμένος φιλάνθρωπος, στις ζωές των άλλων.

Χαρακτηριστικά: 272 σελίδες Πάνω από 250 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 W24,9xL33,2xD3.5cm 2.8kg Ντυμένο Σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614288626

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close