Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE BYRON BAY

Assouline Byron Bay

Ζήστε την αδιαμφισβήτητη γοητεία του Byron Bay της Αυστραλίας, όπου σέρφερς, μποέμ, θεραπευτές, δημιουργοί και διασημότητες έλκονται εδώ και δεκαετίες. Βυθιστείτε στο επιχειρηματικό πνεύμα της πόλης που έχει προσελκύσει καινοτόμους τεχνίτες και όσους αναζητούν εναλλακτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ως εναρκτήριος προορισμός του Travel Series στην Αυστραλία, το Byron Bay προσφέρει στους αναγνώστες την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, να επανασυνδεθούν με τη φύση και να αγκαλιάσουν το γαλήνιο τοπίο. Ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι σας στο Byron Bay και ανακαλύψτε ένα καταφύγιο που σας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Shannon Fricke είναι μια αφηγήτρια, συγγραφέας και ιδιοκτήτης επιχείρησης που ζει στο Byron Bay για είκοσι χρόνια. Η Fricke έχει γράψει τέσσερα βιβλία για το σχεδιασμό του σπιτιού και είναι επίσης πρώην συντάκτρια περιοδικών ομορφιάς και γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα. Έχει επίσης δημιουργήσει μια σειρά από επιχειρήσεις στο Byron Bay: Newrybar Merchants, Graciosa Byron Bay και το δικό της brand εσωτερικής διακόσμησης, Shannon Fricke Heart and Home.

Χαρακτηριστικά: 280 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023 W.25xL.33xD.5.8cm 6kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649802699

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close