Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE DOLCE VITA

Assouline Dolce Vita

Ανακαλύψτε την Dolce Vita, ένα lifestyle που συνδυάζει ομορφιά, στυλ και γοητεία, εμπνευσμένο από την εμβληματική ομώνυμη ταινία του Federico Fellini του 1960. Αυτός ο ιταλικός τρόπος ζωής υπερνικά τον χρόνο και εξακολουθεί να ομορφαίνει την Ιταλία ακόμα και σήμερα. Βυθιστείτε στην ακαταμάχητη γοητεία που απαθανάτισαν οι διάσημοι φωτογράφοι Ferdinando Scianna και Bruno Barbey, από την Emilia-Romagna έως τη Σικελία. Γνωρίστε αξέχαστες προσωπικότητες όπως η Maria Callas, η Sophia Loren και ο Marcello Mastroianni. Με μια μαγευτική εισαγωγή του Cesare Cunaccia και μια επιμελημένη συλλογή εικόνων, αυτό το βιβλίο σας ταξιδεύει στην Ιταλία, αποκαλύπτοντας την προέλευση της Dolce Vita. 

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Cesare Cunaccia είναι συγγραφέας, λέκτορας, επιμελητής και δημοσιογράφος. Διετέλεσε γενικός συντάκτης των Vogue Italia και L'Uomo Vogue και σύμβουλος αντικέρ για το Architectural Digest Italy. Έχει επίσης συνεισφέρει στις εκδόσεις του Architectural Digest στη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και στις εκδόσεις Connaissance des Arts, Opera magazine και L’Œil. Ο Cunaccia έχει εκδώσει μια ποικιλία βιβλίων, ιδιαίτερα για την ιταλική καλλιτεχνική κληρονομιά, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες. Είναι επίσης ο συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των Capri Dolce Vita (2019), Tuscany Marvel (2021) και Villeggiatura: Italian Summer Vacation (2022).

Χαρακτηριστικά: 320 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 W24.7xL33xD3.7cm 2.9kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803016

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close