Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE AFRICAN ADVENTURES: THE GREATEST SAFARI ON EARTH

Assouline African Adventures: The Greatest Safari on Earth

Ξεκινήστε ένα μαγικό ταξίδι στην άγρια φύση της Αφρικής και μεταμορφωθείτε για πάντα. Παρακολουθήστε τις συγκλονιστικές αλληλεπιδράσεις της λέαινας και των μωρών της ή ένα μωρο ελέφαντα που μαθαίνει να χρησιμοποιεί την προβοσκίδα του και εκπλαγείτε με τα φυσικά θαύματα της Αφρικής. Το African Adventures: The Greatest Safari on Earth, με την πρωτότυπη φωτογραφία της Aline Coquelle και το προσεκτικά επιμελημένο δρομολόγιο της Deborah Calmeyer από τη Ζιμπάμπουε, είναι το εισιτήριό σας για αυτό το εκπληκτικό σύμπαν ελευθερίας, δυνατοτήτων και θαυμάτων. Ανακαλύψτε τις τέσσερις θρυλικές εμπειρίες της μεγαλοπρεπούς ηπείρου της Αφρικής: Victoria Falls "Mosi-Oa-Tunya", ο καπνός που βροντάει στη Ζιμπάμπουε, το δέλτα του Okavango στη Μποτσουάνα, η Μεγάλη Μετανάστευση στην Κένυα και οι ασημένιοι γορίλες των βουνών στη Ρουάντα. Αυτή η περιπέτεια σαφάρι που γίνεται μια φορά στη ζωή, σας μεταφέρει σε κάθε εμβληματικό προορισμό, με θέσεις στην πρώτη σειρά σε μπουτίκ ξενώνες, εντυπωσιακές βόλτες με ελικόπτερο και συναρπαστικές εξερευνήσεις της άγριας ζωής. Μάθετε για την πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά κάθε χώρας και γνωρίστε τους πιο ταλαντούχους σύγχρονους καλλιτέχνες, οικολόγους και σχεδιαστές, υφαίνοντας μια πολύχρωμη πολιτιστική ταπετσαρία της γηγενούς πανίσχυρης κουλτούρας της περιοχής. Επανασυνδεθείτε με τη συλλογική ανθρωπότητα μέσα από τις σελίδες του African Adventures και εμπνευστείτε για το καλό. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και παροτρύνετε κι άλλους να συμμετάσχουν μαζί σας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι. Αφήστε το African Adventures να είναι ο οδηγός σας στο καλύτερο σαφάρι στη γη. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Με πτυχία στην ιστορία της τέχνης και την ανθρωπολογία, η φωτογράφος Aline Coquelle, νομάδα Παριζιάνα και παγκόσμιος πολίτης, ταξιδεύει πάντα σε όλο τον κόσμο. Οι φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί στις πιο αναγνωρισμένες διεθνείς εκδόσεις και έχουν παραγγελθεί από πολυτελείς μάρκες για σκοπούς μάρκετινγκ. Της αρέσει να βυθίζεται σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου για να συλλάβει την ουσία της ανθρωπότητας και της άγριας ζωής. Οι προηγούμενες συνεργασίες της με την Assouline περιλαμβάνουν το Palm Springs Style (2005). The Polo Games (2007); Polo: The Nomadic Tribe (2009); The Italian Dream: Wine, Heritage, Soul (2016); Be Extraordinary: The Spirit of Bentley (2017); Ζανζιβάρη (2020); και Polo Heritage (2021). Οι φωτογραφίες της έχουν επίσης παρουσιαστεί στα Arabian Leopard (2022), Al-Ahsa Oasis (2022) και Red Sea: The Saudi Coast (2022).

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες 350 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023 W25xL33xD5.8cm 2.7kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801999

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close