Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE JAIPUR SPLENDOR - NEW ARRIVAL

Assouline Jaipur Splendor - New Arrival

Ένας ντελικάτος συνδυασμός παλιού και νέου, η Jaipur είναι μια ζωντανή πόλη γεμάτη ενέργεια, χρώμα και μεγαλείο. Στην ιστορία της έχει μαχαραγιάδες, αυτοκράτορες και βασίλισσες, η πρωτεύουσα της πολιτείας του Rajasthan έχει μια πολύτιμη κληρονομιά και μια αξία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το City Palace, ένα τεράστιο συγκρότημα κτιρίων και αυλών, αποτελεί απόδειξη της μεγαλοπρέπειας της Jaipur και εξακολουθεί να λειτουργεί ως το σπίτι της πρώην βασιλικής οικογένειας. Το εντυπωσιακό και πολυσύνθετο Hawa Mahal, που αποτελείται από ροζ και πορτοκαλί ψαμμίτη, έδωσε στην Jaipur το παρατσούκλι της, «η Ροζ Πόλη». Αλλά η Jaipur είναι κάτι περισσότερο από υπέροχα παλάτια και μαγευτικά κοσμήματα. Τα πολύβουα παζάρια, οι παραδοσιακές χειροτεχνίες και το νόστιμο street food ενσαρκώνουν πραγματικά το δυναμικό πνεύμα της πόλης. Η Jaipur είναι πιο ζωντανή κατά τη διάρκεια του ετήσιου εορτασμού του Holi, μιας λαμπερής «γιορτής χρωμάτων» που προαναγγέλλει την αιώνια αγάπη και τον ερχομό της άνοιξης. Το Jaipur Splendor είναι μια εκθαμβωτική περιήγηση σε αυτή τη μοναδική πόλη. 
Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Mozez Singh είναι συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης στην ινδική κινηματογραφική βιομηχανία και έχει εργαστεί σε πολλά project. Η πρώτη του σκηνοθετική ταινία, Zubaan, άνοιξε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Busan, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ασίας, όπου κέρδισε το βραβείο Rising Director Asia Star Award. Έχει κάνει την παραγωγή πολλών άλλων ταινιών που έχουν ταξιδέψει σε πολλά κορυφαία κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως εκείνα των Καννών, του Τορόντο και της Βενετίας. Είναι ο showrunner, συγγραφέας και σκηνοθέτης του HUMAN, μιας νέας εκπομπής για την Disney + Hotstar, που κάνει πρεμιέρα το 2022. Ο Mozez έχει επίσης γράψει για πολλές γνωστές εκδόσεις, όπως Vogue, Elle, India Today και Architectural Digest, και είχε δική στήλη στο The Indian Express.

Χαρακτηριστικά: 304 σελίδες Πάνω απο 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Εκδόθηκε Μάρτιο 2022 W24.8xL33xD3.8cm 2.9 kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800688

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close